Blog Psy Development

Când inima își cere tributul pentru succes

cand inima își cere tributul pentru succes

Nu te mai lasă o clipă fără să-ți ceară înapoi anii consumați pentru a face ceva.

La un moment dat în viața noastră, inima își cere tributul pentru succes. Orice am face, nimic nu o  poate împiedica să facă acest lucru.

Pentru a înțelege de ce, hai să ne aducem aminte.

Tu ce vrei să te faci când ai să crești mare? Este întrebarea cheie a copilăriei noastre. Oamenii mari așteptau cu ochii sclipind și cu urechile ciulite, să apară cuvintele mult dorite din gura noastră de copil: Eu vreau să mă fac doctor!, Eu vreau să mă fac inginer!, Eu vreau să mă fac profesor!  Lista continua aproape întotdeauna cu: „Eu vreau să mă fac…”

Oamenii mari ne aplaudau și strigau bravo, iar noi, copiii de altădată, am înțeles cum funcționează viața și ce trebuie “să facem” pentru a primi aplauze.

Reperul pentru succesul în viață a fost prestabilit. Trebuie să te faci “ceva” pentru a deveni “cineva”! Astfel, pentru câțiva zeci de ani, ne străduim să facem “ceva” pentru a deveni “cineva” în viață.

Dar acel “cineva” este doar un rol pe care îl joci mai bine sau mai puțin bine pentru că nu toata lumea s-a născut să fie un bun actor. Acel “ceva” este doar o piesă care se repetă automat de catre un actor care, indiferent cât de talentat devine în a juca rolul, la un moment dat este posibil să nu-și mai regăsească identitatea reală.

Sensul vieții se va dilua treptat și nu vei mai știi ce vrei să faci pentru că nu mai ești sigur cine ești. Vei continua să joci rolul pentru că nu ai altă soluție. Dar ceva s-a întâmplat și nu mai poți să amâni deznodământul.

 

Inima își cere tributul pentru succes! Nu te mai lasă o clipă fără să-ți ceară înapoi anii consumați pentru a face ceva.

Inima este prin excelență un revoluționar. Va dărâma tot dacă este nevoie, indiferent de consecințe, pentru a-ti da șansa să reașezi altfel piesele de puzzle.

Va dărâma toți pereții construiți cu unitățile de viață pe care le-ai avut la îndemână și au fost folosite pentru a împlini răspunsul la întrebarea: “Ce vrei să te faci atunci când vei crești mare!”

 

Te va readuce înapoi la stadiul de copil confuz și cu reperele zdruncinate de dezamăgirile inerente pe calea lui “a face”.  Doar că de aceasta dată, inima va fi cea care va pune întrebarea cheie: Tu “cum ”vrei “să fii” atunci când vei crește mare?”

Când inima întreabă, o face prin toți porii și atomii universului tău. Îți va rearanja toți hormonii din corpul tău până vei simți întrebarea. Îți va așterne întrebarea pe buzele celor dragi,  până o vei auzi. Îți va subscrie filmul pe care îl urmărești, până vei reuși să o citești. Mai nou, va posta pe peretele de pe Facebook, până vei vedea întrebarea.

Inima este tronul Împăratului care își cere tributul pentru fiecare bătaie care a generat unități de viață și nu le-ai folosit pentru a dezvolta calitatea lui “ai fi”.

Acest articol este posibil să fi fost dictat chiar de inima ta. Este momentul cel mai potrivit să-ți răspunzi la întrebarea: Tu „cum” vrei „să fii” atunci când vei crește mare…?

Poți afla acum și ce să faci când cel de lângă tine îți cere ajutorul.

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

​​​​​​​Ciprian Constantin Vlad este Fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development. Prin activitatea sa, a cumulat un număr impresionant de persoane care și-au transformat viața, prin metodele avansate de update personal și transformare interioară.

Articole recente

error: Content is protected !!