Educație Interioară

Calea cea mai potrivită pentru evoluția spirituală

Fiecare dintre noi se va simți atras de o altă poartă a cunoașterii. Citește mai dearte

Începutul, parcursul și nesfârșitul călătoriei noastre spirituale este cea mai privată călătorie pe care putem să o facem. Care este atunci calea cea mai potrivită pentru evoluția spirituală?

Fiecare dintre noi se va simți atras de o altă poartă a cunoașterii pentru a începe să se descopere pe sine.

Ne-am născut într-o credință sau alta și este posibil să fi învățat anumite filosofii spirituale. La maturitate este bine să găsim propriul nostru mod de a înțelege și de a aplica în viața noastră ceea ce am învățat în copilărie.

Atunci  personalitatea noastră nu era încă formată și am absrobit totul ca un burete fără să ne punem întreba1ri dacă este sau nu este adevărat ceea ce auzim sau învățăm.

Pentru cei care sunt crescuți fără un cadru spiritual convențional, aceștia nici măcar nu cunosc procesul de transformare ca o formă de spiritualitate.

Pe de altă parte sistemul lor de valori este uneori mai evoluat decât a multor persoane care afirmă non stop faptul că sunt credincioși, spirituali, cunoscători etc.

Respectul pentru calea aleasă în evoluția spirituală

Respectul pentru calea aleasă în evoluția spirituală aleasă de celălalt este un punct de referință atunci când vorbim de autenticitatea drumului spiritual.

Cine își da seama că dezvoltarea personală este foarte personală, iar evoluția spirituală este unică pentru fiecare spirit va înțelege de la sine că există tot atâtea cai de evoluție câți oameni există pe pământ la un moment dat și chiar mai multe.

Trezirea, parcursul și nesfârșitul călătoriei noastre se desfășoară într-un mod unic și depinde de fiecare individ cum alege să-și urmeze propria cale.

Ajutorul în alegerea drumului potrivit și în susținerea pe calea noastră este mereu prezent  în sute și mii de feluri doar că îl putem primi de abia atunci când suntem deschiși către acesta.

Cum primim ajutor în evoluția spirituală?

Putem întâlni o persoană specială, care  împărtășește experiențele cu noi într-un mod pe care îl considerăm interesant.

Putem să avem „noroc” și să întâlnim un mentor, profesor, maestru autentic care să ne deschidă către adevărul din spatele ochilor.

În timp ce vizităm un prieten, un oraș, un loc nou, este posibil să observăm o carte, o statuie, o imagine și să întrebam de ce au fost alese acele obiecte și care este semnificația acestora.

Putem fi “izbiți” de un cuvânt sau de o frază care ne atrage atenția și ne expandează conștiința instantaneu. Chiar și o boală îți poate arata drumul prin procesul de căutare a vindecării.

Poți să o iei de la capăt

Poți să participi la un curs sau la un program de educație interioară și să-ți mulțumești apoi că ai avut curajul să o iei de la capat.

Prin programul online de update personal și transformare interioară  –  Noul Meu Eusute si mii de români și-au găsit calea în evoluția spirituală si au realizat mult mai multe decât s-ar fi așteptat vreodată.

Mai mult decât trezirea și evoluția spirituală, participanții în programul noul meu eu, au avut parte de instrumentele necesare pentru a-și urma calea.

Pe măsură ce ne urmăm calea, ne trezim la noi înșine și la viață,  devenind mai apropiați de ceea ce este potrivit pentru noi.

Universul ne vorbește tuturor prin canale infinite și depinde de  fiecare dintre noi să alegem frecvența potrivită.

Alții ar putea împărtăși ceea ce a funcționat pentru ei, dar numai noi putem decide ceea ne face să ne simțim inspirați, treziți, conectați, conștienți, conștienți și vii. Oricare ar fi calea noastră, este perfectă și este menită mai ales pentru noi.

Sper că acest articol te-a ajutat să-ți găsești și să-ți urmezi Calea Ta de Evoluție.

Poți afla în continuare cum să oferi ajutorul celui de lângă tine.

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!