Educație Interioară

Ce să faci de Luna Nouă

luna nouă

Pentru că ne apropiem de un eveniment lunar important,  astăzi vei învăța ce înseamnă setarea intențiilor pentru Luna Nouă. 

„Omul și Luna au o prietenie secretă de la începutul vieții pe pământ. Au evoluat împreună, urmând ciclurile universale de manifestare.” 

Luna este corpul ceresc care ne influențează toate aspectele vieții. Acționând ca un tranzistor al energiei solare, luna influențează tot ce înseamnă ciclu de manifestare pe planeta Pământ.

De la fluxul și refluxul mărilor și oceanelor până la ciclul de reproducere, energia lunară ne readuce aminte faptul că noi avem o viață ciclică și nicidecum liniară.

Cum putem să ne aliniem cu Luna Nouă

Ce ne interesează pe noi în acest articol este să aflăm cum putem să folosim undele energetice transmise de luna nouă și să nu fim contra curentului.

În primul rând, înainte de Luna Nouă, mai există o etapă destul de puțin cunoscută, numită Luna Întunecată. Din cauza diferitelor aspecte social-culturale care au catalogat întunericul ca fiind ceva “rău”, cunoașterea despre Luna Întunecată a fost pierdută.

Îți pun la dispoziție în acest articol, două seturi de afirmații & intenții pe care să le folosești.Intențiile corect formulate în această perioadă au capacitatea să focuseze energiile vieții spre împlinirea lor.

Mecanismul din spatele acestui proces de setare a intențiilor și manifestare cu succes este folosit de mii de ani. Prima atestare fiind de acum 33.000 de ani, în care strămoșii noștri, au gravat intențiile pe pereții peșterilor împreună cu fazele lunare corespondente.

De acum zeci de mii de ani și până acum, unele tehnici s-au perfecționat, altele s-au uitat, dar cel mai important aspect de reținut este că a venit timpul să ne reconectăm la Lună nouă.

În perioada de Lună Întunecată & Luna Nouă, proiectele de transformare  și purificare mental-emoțională sunt cel mai puternic sprijinite. 

Când, unde și cum să setezi intenția? Dimineața și seara, atunci când faci duș, folosește apa ca un canal de comunicare cu Luna. Apa este bine-cunoscută ca având proprietăți benefice dincolo de cele fizice, dar atunci când intenția ta este să te conectezi la puterea lunară, apa capătă proprietăți miraculoase.

Folosește pe rând intențiile de mai jos, atunci când ai luat contact cu apa, iar atitudinea ta este de conectare la Puterea Lunii.

 1. Setarea Intențiilor și Conectarea la Puterea Lunii Întunecate

  – etapa în care luna devine invizibilă pentru vederea normală.

 • “Mă eliberez de tot ce mă blochează în acest moment.”
 • “Mă eliberez de tot ce nu-mi mai este de folos.”
 • “Mă eliberez de tot ce nu mai funcționează pentru mine.”
 • “Mă eliberez de poveștile trecutului și autocritică.”
 • “Mă eliberez de tot ce îmi diminuează lumina din mine.”

La primul set de intenții, poți adăuga maxim 3 intenții specifice.

De exemplu:

“Mă eliberez de greutatea în exces!”
“Mă eliberez de boala …numește boala…
“Mă eliberez de “autosabotaj”, “amânare”, …, etc

NOTĂ: Urmărește ce se întâmplă în perioada următoare și îmbrățișează orice oportunitate care îți iese în cale să împlinești intențiile.

 1. Setarea Intențiilor și Conectarea la Luna Nouă

  – etapa în care lumina lunii începe să devină vizibilă pentru vederea normală. Aceasta este Luna Nouă.

 • “Aduc în viața mea Sănătatea și Prosperitatea.”
 • “Aduc în viața mea Mulțumirea și Recunoștința.”
 • “Aduc în viața mea Iubirea și Compasiunea.”
 • “Aduc în viața mea Iertarea și Bucuria.”
 • “Aduc în viața mea Liniștea și Pacea.”

La al doilea set de afirmații, poți adăuga maxim 3 proiecte personale de viață pe care vrei să le începi.

De exemplu:

“Aduc în viața mea un copil.”
“Aduc în viața mea un job nou, care să mă împlinească material, sufletesc etc.”
“Aduc în viața mea o mașină.”

În privința proiectelor personale, este recomandat să setezi intenția către ce poți manifesta și este în raza posibilităților tale. Astfel energia care exista va fi focusată și va manifesta proiectul în cel mai benefic mod posibil. Dacă setezi intenția pentru o casă și nu ai bani să o cumperi, atunci rata de succes este de 1% (manifestare instant sufletească), în funcție de bonusurile spirituale acumulate de-a lungul timpului.

Din experiență, mai mult de 3 proiecte personale la început, vor dispersa energia de manifestare. 

Intențiile pentru proiectele personale de Luna Nouă, trebuie să fie NOI!

Tot ce ține de începutul unui proiect nou. Dacă ai un proiect vechi, dorință neîmplinită de ceva timp, ai nevoie să schimbi proiectul, ori strategia complet și apoi să îl setezi pe luna nouă.

Urmărește ce se întâmplă în perioada următoare și îmbrățișează orice oportunitate care îți iese în cale pentru a împlini intențiile.

Folosește intențiile de mai sus pentru a te armoniza cu fluxul energetic al ciclurilor lunare care influențează cel mai puternic psihicul, mintea, emoțiile și capacitatea de manifestare.

Sper că acest articol a adus un strop de cunoaștere în viața ta, care să te inspire și să-ți crească puterea de manifestare. Poți afla acum care este legătura între energia feminină și puterea lunii.

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!