Educație Interioară

Transformarea Interioară: M-am trezit și Știu că M-am Trezit!

transformarea interioară, m-am trezit si stiu ca m-am trezit

Toți oamenii gândesc, dar nu toți sunt conștienți de gândurile lor. Citește mai dearte

Ți-ai pus vreodată întrebarea: „Cum pot realiza transformarea interioară?” sau „De ce nu s-a schimbat mare lucru în viața mea?”

Dacă te-ai trezit și îți spui bună dimineața în oglindă, înseamnă că ai accesat automat transformarea interioară. Te-ai transformat, din starea de somn, în cea de veghe.

Însă, dacă pulsul tău s-a armonizat cu adevărul, înseamnă ca ai accesat conștient procesul de transformare interioară, din starea de Homo Sapiens, în cea de Homo Sapiens Sapiens. Atunci spui: „M-am Trezit și Știu Că M-am Trezit!”

Ambele variante sunt posibile doar că prima nu poate să o includă pe a doua, în schimb a doua poate să o includă și pe prima.

Transformarea interioară

Toți oamenii gândesc, dar nu toți sunt conștienți de gândurile lor.

Pentru a fi conștient de gânduri, ai nevoie să fii treaz. În caz contrar “visezi” și ești prins în lumea gândurilor, a emoțiilor, a trăirilor, a poveștilor, a dramelor psihologice. Ești captiv în propriul vis.

Acesta este mirajul vieții cotidiene, automate, unde lucrurile decurg conform unor scenarii care se repetă la infinit.

Și totuși vrei să te transformi, vrei să evoluezi, vrei să nu mai suferi, vrei să schimbi scenariul, uneori vrei să schimbi tot… Dacă au încolțit aceste gânduri în visul tău, înseamnă că te-ai prins că visezi.

Cine nu își dă seama că visează, nu va ști niciodată că visul poate fi modificat chiar de către visător. Va fi mereu la îndemână visului și a circumstanțelor visării.

Atunci când corpul se trezește dimineața, este încă moale, inerția își spune cuvântul, se mișcă mai greoi. Dar memoria acționează rapid și în câteva minute apar automatismele și toate lucrurile pe care le ai de făcut într-o zi. Devii activ fizic și psihic.

Atunci când spiritul se trezește din vis, este încă moale, nu are un centru stabil, caută repere prin toate folderele visate și nu mai înțelege nimic. Sunt corp? Sunt spirit? Sunt minte? Sunt emoție? Sunt energie? Sunt normal? Sunt anormal? 

Dar memoria ancestrală acționează rapid, apare starea de prezență, conștientizările, sutele de întrebări și toate lucrurile pe care le ai de visat în continuare. Devii activ spiritual. 

Cum îți dai seama de transformarea interioară

Spiritul compune și descompune infinit realitatea în forme “palpabile” mental-emoțional, energetic și fizic.

Acesta este procesul de transformare interioară, de evoluție. Aceasta este viața. Dacă te-ai trezit total din vis, îți dai seama că ești acest proces de transformare interioară.

Știi că ești acest proces de transformare interioară și îl simți în fiecare por al ființei. Știi că orice pas conștient pe care îl faci în lumea fizică este un pas enorm în lumea non-fizică.

Indiferent cât de mic este acest pas conștient, a fost posibil prin infinite transmutări ale spiritului. Cea mai mică schimbare, îți aduce cea mai mare revelație.

Trăiești cu o intensitate fantastică faptul că reușești să zâmbești, să plângi, să râzi, să mergi, să mănânci, să asculți, să vorbești, să te cerți și să te împaci. 

Nu mai ai nevoie de dovezi pentru transformarea ta și a celor din jur pentru că o simți ca un prezent continuu și nu ca pe niște secvențe statice din care poți vedea diferențele. De aceea, un program e transformare interioară este cel mai bun lucru pe care ți-l poți oferi sufletului tău.

Viteza este prea mare ca să poți vedea secvențele dinainte și după.

De fapt, nu mai există dinainte și după. Există acum și aici. De aceea este posibil să simți că stai pe loc și că nu se întâmplă nimic. Nici o transformare interioară. Nici o schimbare. Nici la tine. Nici la alții. 

Dar nici tu, nici ceilalți nu mai sunteți aceeași din momentul în care ai vrut să modifici visul… Ești într-un alt vis și într-o altă poveste acum. Ai transformat o întreagă realitate prin intenția ta. O realitate în care schimbarea nu era posibilă, iar acum este.

Înțelegi acum de ce ești atât de important în economia universului?

Fără tine nu există schimbare și nici transformare interioară. Ești axa principală a evoluției. Prin gândul tău curge acum puterea intenției unui spirit conștient.

Nu înțelegi totul, dar poți face totul să se întâmple. Nu vezi totul cu ochii fizici, dar vezi totul cu ochii spiritului, fără să aștepți viziunea perfectă și revelatoare. Pur și simplu vezi cum transformarea are loc continuu.

Dacă te-ai trezit pe jumătate, îți dai seama că ceva nu e în regulă, dar nu-ți dai seama că ești visătorul. Te mai cerți cu personajele din vis ca și cum nu ar fi proiectate de tine.

Vrei să le schimbi, să le transformi, dar transformarea interioară are loc pe tărâmul fizicii cuantice și nu pe cel al fizicii newtoniene. Vrei să reconstruiești personajele folosind legile fizicalității într-o lume a particulelor unde manifestarea depinde de observator.

Ușor te înveți, înțelegi mai mult din modul în care are loc procesul de transformare și continui. N-ai încotro. Nu mai poți închide ochii ca înainte. Ceva arde acum și va arde tot ceea ce creează suferință. Va arde ignoranța. Va arde neîncrederea. Va arde credințele limitative că ești mic, că nu poți, că ești doar om…

Unde are loc Transformarea Interioară

„Transformarea interioară” nu are loc înăuntru sau în afară pentru că intenția transformă visul și visătorul în același timp.

Dacă privești dual în exterior, simți uneori dezamăgire: “Nu s-a întâmplat mare lucru!” Dacă privești tot dual dar în interior, vei da de aceeași dezamăgire.

Schimbarea fiind intermediară transformării, o poți vedea secvențial. S-au îmbunătățit lucrurile mai mult sau mai puțin, dar nu s-au transformat.

În schimb, paradoxul transformării interioare este că odată transformat interior ești altcineva și nu mai poți vedea versiunea cealaltă. Așa cum fluturele nu mai vede pupa care a fost, mintea secvențială nu va reuși să compare. Îi va da eroare de fiecare dată. Nu va mai găsi nimic în trecut, nici în viitor pentru că ceea ce caută există într-o altă realitate care nu mai face parte din visul tău.

Așadar, continuă să visezi conștient. Trezește-ți corpul în fiecare dimineață cu gândul că un întreg univers participă la visul tău. Visează frumos! Visează înalt! Visează conștient! 

Spune-ți în oglinda sufletului: “Bună dimineața pentru totdeauna!”

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!