Educație Interioară

Energia feminină și Puterea Lunii

energia feminina

Ce se întămplă când energia feminină este deconectată de la puterea lunii. Citește mai dearte

Dacă energia feminină nu ar exista pe Pământ, Omul nu ar putea afla vreodată de unde vine, cine este și încotro se îndreaptă. Fără această energie, Omul ar fi o creatură obscură și rătăcită în istoria timpului.” – Mircea Eliade (Istoria Religiilor)

Articolul de astăzi este unul cu totul special. În urma sutelor de feedback-uri în privința articolelor despre puterea lunii, și energia feminină, am decis să abordez astăzi un subiect așa cum nu am mai făcut-o niciodată.

Daca ești femeie citește până la capăt și recitește de mai multe ori. Te vizează direct ca reprezentantă a energiei feminine.

Dacă ești bărbat citește până la capăt și recitește de mai multe ori. Te vizează ca energie masculină în raport direct cu energia feminină.

Energia feminină&energia masculină și adevărul din spatele ochilor

Este un fapt real că specia umană este constituită din bărbați și din femei. Dar adevărul este că în fiecare bărbat există energie feminină și în fiecare femeie există energie masculină.

Ce vei afla astăzi poate fi ceva nou sau o confirmare. O aprobare a unor intuiții care se străduie să iasă la suprafață de când te știi.

Pe lângă informație, intenția articolului este să te inspire după ce-l parcurgi să acționezi corect pentru tine, pentru sănătatea ta și a familiei tale.

În goana după performanță, am creat iluzia timpului continuu. Vrem în permanență să fim performanți și să dăm randament la maxim.

Dar tot ceea ce există pe Cer și pe Pământ este supus Legii Ciclice.

În corpul fizic uman sunt peste 100 de sisteme fiziologice care funcționează ciclic.

În corpul energetic uman există 108 sisteme ciclice principale și 72.000 de sisteme energetice secundare.

Indiferent ce nivel de confort material ai avea, stima de sine, sănătatea, împlinirea și armonia cu tine, înseamnă armonia cu cele 108 sisteme ciclice principale. 

În momentul în care omul a ales să nu mai respecte ciclurile naturii, și-a semnat condamnarea la suferința fizică, mental-emoțională și chiar profund sufletească.

Cum s-a întâmplat acest lucru

Ciclurile nu au fost doar uitate sau nerespectate. Acestea au fost și sunt încă hulite, respinse, marginalizate, stigmatizate că fiind reprezentante ale „răului” și „pierzaniei”.

Fiind o enciclopedie vie a legii ciclice, sute de generații de femei au devenit purtătoarele unui stigmat. Poartă o rușine indusă de zeci de generații inconștiente, în loc să fie purtătoarele unei binecuvântări fără de care specia umană nu ar exista.

Au fost scoase din viața spirituală, marginalizate din viața socială și catalogate ca fiind slabe. Au fost considerate impure și că nu dau randament în paradigma evoluției unei societăți bazate pe a face și pe a avea.

O nedreptate și o greșeală care poate fi răscupărată de fiecare dintre noi prin educație interioară și atenție acordată calității vieții noastre.

 

 

Ce s-a întâmplat în istoria recentă cu energia feminină

În ultimii zeci de ani s-au făcut pași mari în această direcție.
Reprezentatele energiei feminine au fost repuse în drepturi, dar acest demers a fost făcut tot fără cunoașterea ciclurilor.

Educația generațiilor în care ciclul femeilor a fost considerat un act de blestem asupra speciei umane, este încă prezent în subconștientul comun.

În țările civilizate, femeia a devenit liberă să se manifeste. Dar acest lucru se întămplă, necunoscând istoria cunoașteri ciclurilor naturale și fără repere ale energiei feminine autentice.

Energia feminină s-a trezit spiritual într-un cadru patriarhal, bazat pe concurență, ierarhie și rapacitate.

Nemaiavând acces la cunoașterea specifică ciclurilor naturale, femeia a confundat libertatea de a manifesta energia feminină cu libertatea de a se antrena să fie bărbat și, culmea, a reușit.

Beneficiind fiziologic de o legătură puternică intre emisfera dreaptă feminină și cea stângă masculină (corpulus callosum), milioane de femei la ora actuală, au reușit să integreze energia masculină și să manifeste lucruri formidabile.

Dar prețul pe care l-au plătit și încă o fac este enorm!

Astfel, au apărut dezechilibre metabolice și endocrine care sunt încă un mister pentru științele convenționale.

Magnetismul lunii fiind un factor esențial în reglarea lichidelor din corp, structura fizică acumulează apă(straturi adipoase) și nu mai știe știe când și cum să o metabolizeze.

O stimă de sine artificial creată sau foarte joasă, suferința psihică și mental-emoțională la limita imposibilului.

Punctul culminant fiind imposibilitatea de a te regăsi în spațiu și timp ca suflet ce este menit să se manifeste altfel decât crezi că este normal.

Ciclul lunar a fost pervertit artificial într-un ciclu solar

90% din femei au ciclul neregulat sau acesta dispare din ecuație mult prea devreme. Nu ne referim aici doar la ciclul menstrual, ci la multe alte sisteme hormonale care pur și simplu sucombă atunci când legea ciclurilor nu este respectată.

Sistemul fizic poate să facă față de regulă în prima parte a vieții (10-20 ani) acestui abuz. În final, legile nerespectate creează haos. Haos în interiorul femeilor, haos între femei și bărbați, haos psihologic și mental-emoțional la nivel de mase.

O ordine artificial creată are nevoie de foarte multă energie pentru a o întreține. Această energie este esența vitală cu care oamenii plătesc la ora actuală nerespectarea legii ciclice.

energia feminină și puterea lunii

Ce se întămplă când energia feminină este deconectată de la puterea lunii

Fără esența vitală, stresul, dezechilibrele metabolice, endocrine, mental-emoționale și sufletești sunt normale. Este modul prin care întreaga ființă dă semnal că este momentul să afli care este adevărata problemă și să acționezi.

Ordinea naturală apare atunci când descoperi Puterea Lunii, înțelegi Puterea Soarelui și folosești Puterea Pământului. Echilibrul apare atunci când respecți Ciclul Pământesc, Ciclul Solar și, deopotrivă, pe cel Lunar.

Programul Online Noul Meu Eu 108 a fost creat pentru acest scop și pentru a atinge acest obiectiv de armonizare a întregii ființe cu ciclurile interne și externe.

Află aici despre Puterea Lunii și Adevărul din Spatele Ochilor.

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!