Educație Interioară

Despre bonusuri spirituale și soluții neașteptate

legătura dintre soluțiile neașteptate și bonusuri spirituale

Intenția este componenta cheie a binecuvântărilor pe care le lași în urma ta. Citește mai dearte

Ai intrat vreodată în vreo incintă care ți-a schimbat starea instantaneu, din mai puțin bine în excelent sau invers? 

Ai trecut printr-o perioadă dificilă în care nu găseai vreo soluție și intrând într-o încăpere ți s-a luminat fața pentru că ai găsit rezolvarea?În acel moment tocmai ai accesat contul cu bonusuri spirituale.

Există probleme la care găsim soluția datorită experiențelor avute, folosind intelectul, prin logică și rațiune. Dar există acele probleme unde intelectul nu are repere, în care te simți legat de mâini și de picioare.

În al doilea caz, soluțiile neașteptate apar în funcție de  câte bonusuri spirituale am acumulat în Banca Spirituală! Cu cât banca este mai plină cu atât soluția apare din „senin” mai repede.

Este bine ca noi să avem mereu contul spiritual plin de bonusuri. La nivel de spirit, legea compensației funcționează impecabil.

Cum pot să acumulezi bonusuri spirituale?

Putem să binecuvântăm fiecare spațiu în care intrăm, lăsând în urmă o amprentă benefică energetică. Nu avem cum să știm dacă amprentele energetice lăsate în urmă de cei care ne-au precedat ne vor învigora sau ne vor schimba starea de bine într-una de anxietate.

Cu toate acestea, putem controla amprenta energetică pe care o lăsăm în urmă pentru alții. Prin binecuvântarea fiecărui spațiu în care intrăm, orchestrăm o schimbare subtilă a energiei care afectează nu numai propriile experiențe din spațiul respectiv, ci și experiențele celor care vor intra în spațiu după noi.

S-ar putea să nu vedem vreodată efectele pe care le-a avut binecuvântarea noastră, dar ne putem bucura de faptul că am oferit un semnal pozitiv pentru cei care urmează după noi.

Lasă o lume mai bună în urma ta

Când binecuvântezi o cameră sau o clădire întreagă, lasă un mesaj puternic de iubire și lumină pentru toți cei care vor veni după tine. Binecuvântările tale vor avea nenumărate efecte asupra mediilor prin care treci.

Energia veche, stagnantă este curățată, creând un vid în care energia proaspătă și revigorantă poate circula liber. Spațiul este astfel armonizat și hrănit, devenind un generator din care se transmite energie pozitivă.

Intenția este componenta cheie a binecuvântărilor pe care le lași în urma ta.

Dacă intenția ta implică utilizarea conștiinței ca o unealtă a grației care se răspândește altruist, binecuvântările tale nu vor da greș niciodată.

Vizualizează fiecare spațiu în care intri și din care ieși,  fără toxine energetice. Imaginează-ti că spațiul este cuprins de o lumină albă pură, vindecătoare și iubitoare. Chiar și un gând minunat de iubire poate binecuvânta un spațiu.

Amprenta energetică pozitivă lăsată în urma ta, te va ajuta să ai o dispoziție foarte bună. 

La nivel spiritual, vei acumula bonusuri nenumărate, prin ajutorul oferit semenilor tăi care pot să treacă printr-o situație mai dificilă, iar amprenta ta pozitivă i-a ajutat sa-și schimbe starea în mai bine.

Acest tip de binecuvântare este cumulat și se va dezvolta de fiecare dată când îl vei oferi.  Binecuvântează fiecare casă, afacere sau birou pe care îl vizitezi, iar contul tău din Banca Spirituală va fi mereu plin.

Nu-ți fă griji pentru administrarea acestui cont. Contabilitatea este făcută cu o precizie impecabilă, iar tu vei putea beneficia de bonusuri exact atunci când ai nevoie.

Sper că acest articol te-a inspirat și ți-a dezvăluit una dintre modalitățile cele mai eficiente prin care poți  lași în urma ta, o Lume mai Bună!

Poți citi și de ce nu s-a transformat mare lucru în viața mea.

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!