Educație Interioară

Grația Divină și Minunile din Viața Ta

grația divină

Există două modalități principale de a percepe lumea: prin ego sau prin suflet.

Aceste percepții nu sunt nicidecum separate. Ele se îmbină în infinite moduri, iar pentru a discerne intre percepția sufletească și cea egotică ai nevoie de cunoașterea agregatelor interioare și înțelepciune.

Sunt momente când percepția sufletească este proeminentă și poți să o distingi mult mai clar. În acele momente, poți simți Grația Divină.

Atunci când simți să mulțumești pentru bune și pentru rele. Atunci când simți o încredere ieșită din comun. Atunci când privești o floare și te uimește frumusețea și perfecțiunea acesteia. Atunci când ești recunoscător pentru sutele de lucruri pe care le folosești zilnic și care au apărut în realitatea ta la un moment dat: periuța de dinți, săpunul, prosopul, hainele, încălțările, șoseaua, mașina, benzina etc. Atunci când simți să mulțumești pentru fiecare clipă petrecută în compania familiei sau a celor dragi. Atunci ești atins de Grația Divină.

Practic, tot ce folosești în aceasta viață sunt daruri ale Grației Divine. Până și corpul fizic, pe care îl folosești acum, nu este realizat de tine, ci doar întreținut cu hrana pe care o aduni, fără să știi procesul din spatele materializării alimentelor.

Constructul identității personale nu poate percepe aceste subtilități ale realității și astfel crede că i se cuvin și că îi aparțin atâtea lucruri care de fapt sunt daruri, minuni și binecuvântări.

Chiar și dispozitivul pe care îl folosești să citești acest articol este un dar al Grației Divine. Sunt șanse egale cu zero să știi cum a fost fabricat, dar tu ai posibilitatea să te folosești de el 🙂

Între tine și viața ta exista un fenomen de fricțiune. Pentru ca pașii tăi prin viață să fie ușori și grațioși ai nevoie de un unguent special. Acest unguent ușurează procesul de fricțiune. În copilărie, ai beneficiat de o rezervă din acest unguent și chiar dacă ai întâlnit dificultăți, nu ai trăit în drama adultului. La maturitate, rezervorul s-a golit în mod natural și viața a început să pară grea, stresantă și nesigură.

Dar ai posibilitatea în fiecare moment să trăiești cu rezervorul plin. Este vorba despre o alegere. Cum alegi să privești viața? Ca un șirag de miracole în care primești daruri și poți oferi daruri la tot pasul sau că ceva care ți se cuvine și îți aparține?

Grația Divină este sursa infinită a acestui unguent pe care îl simți atunci când spui că: “lucrurile merg șnur”, “totul este perfect”, “nu-mi explic cum a putut să iasă atât de bine”, “mă simt în al nouălea cer”, “vreau să încep cât mai repede”.

Sunt doar câteva din expresiile pe care le folosim atunci când rezervorul este plin cu unguentul miraculos de care vorbeam.

Cultivă recunoștința și mulțumirea pentru darurile din viața de zi cu zi și vei fi în contact permanent cu SURSA acestui unguent.

Gratia Divină este la distanță de un mulțumesc spus cu sinceritate absolută dimineața când deschizi ochii și prin minune poți vedea din nou lumea în care te-ai trezit.

Sper că acest articol te-a inspirat și ți-a dat câteva indicii despre cum poți sta în contact permanent cu Grația Divină.

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!