Educație Interioară

Luna Plină din Noi și de pe Cer

lună plină

Luna plină și efectul acesteia asupra minții și a emoțiilor. Citește mai dearte

Interesul pentru luna plină/luna nouă a început să crească  în ultimul timp în Occident. Fluxul și refluxul mărilor și oceanelor este bine-cunoscut ca fiind un fenomen lunar chiar dacă are loc pe Pământ:)

Fiziologic, se știe că ciclul fertilității la femei ține de fazele lunii. Cercetările actuale au început să pună lupa pe efectul lunii asupra întregului comportament uman, mai ales atunci când este lună nouă sau lună plină.

Nimic nou sub soare și nici sub lună!

Ce se întâmplă astăzi din punct de vedere științific în vest, este o obiectivizare a cercetărilor de mii de ani, făcute de culturile estice care nu și-au pierdut cunoașterea de-a lungul istoriei.

Când este Lună Plină, efectul electro-magnetic al satelitului nostru natural are un impact major asupra minții și a emoțiilor noastre.

Acest efect apare cu 2 zile înainte de luna plină și scade după 2 zile de la luna plină. Efectul se datorează relației dintre lună și apa care ne compune în mare parte organismul.

Cum se manifestă luna plină?

În funcție de fluxul mental-emoțional al fiecărui om în parte, luna plină potentează ceea ce deja ai în atenția ta de scurtă sau lungă durată.

Daca ești în depresie, această stare va fi potentată. Daca ești stresat din varii motive, această stare va fi accentuată. Dacă gândești negativ, această stare va fi potențată. Dacă nu ai un scop sau un proiect în vedere, dorințe felurite vor fi aduse la suprafață din subconștient sau vei prelua dorințele altora care sunt deja potențate.

Acestea sunt motivele pentru care apar anunțuri de genul: „Ai grijă că este Lună Plină!”

Sunt anunțuri corecte din punct de vedere teoretic, dar nu sunt deloc practice. Majoritatea oamenilor habar nu au cum funcționează mintea și emoțiile. În această perioadă masele de oameni sunt prinse și mai mult în subtila manipulare a fricii prin canalele mediatice.

 

 

De astăzi să ții cont că aceste anunțuri negative, nu te mai vizează direct și ține cont de următoarele aspecte care în loc să potenteze frica și alte emoții negative, pot să-ți potențeze capacitatea de manifestare de zeci de ori:

  • De Lună Plină, focusează atenția pe un proiect, pe un vis, pe o dorință ce o vrei împlinită.
  • Citește lecturi de vibrație înaltă. Citește toate articolele de pe acest blog:)
  • Adu în sfera atenției tale: iertarea, recunoștința, compasiunea pentru tine, pentru toți și toate.
  • Participă la evenimente pozitive care îți elevă conștiința.
  • Nu lua în serios ce apare ca poveste dramatică la nivelul mental-emoțional.
  • Râzi cat mai mult!

Luna Plina este o binecuvântare pentru Cel care este Trezit și un automatism exacerbat pentru cel care lasă mintea și emoțiile la îndemâna „sorții”.

Este momentul acum să afli care este legătura dintre Puterea Lunii, Intuiție și Energia Feminină>>>>

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!