Educație Interioară

Puterea lunii și adevărul din spatele ochilor

purerea lunii și adevărul din spatele ochilor

Tot ceea ce percepi și simți în spatele ochilor este influențat de puterea lunii. Astfel, luna este expresia desăvârșită a Intuiției Pure. Citește mai dearte

Tot ceea ce vezi în fața ochilor este influențat de puterea soarelui. Tot ceea ce percepi și simți în spatele ochilor este influențat de puterea lunii.

Legătura intre puterea lunii și viața de pe Pământ este evidentă. Apa care formează mările, oceanele, râurile și lacurile, apa care alcătuiește mare parte din corpul uman este influențată în atât de multe moduri de către puterea lunii.

Dacă luna ar dispărea instant de pe cer…

…specia umană nu ar mai avea continuitate și ar dispărea într-o generație. Atât de importantă este puterea lunii, atât pentru noi oamenii, cat și pentru întreaga viață de pe Pământ.

Cu toate că aspectele de mai sus sunt relevante pentru modul în care luna ne influențează viața, sfera albă pe care o vedem noaptea are un rol mult mai important pentru tot ceea ce noi numim: manifestarea dorințelor, transformare conștientă sau evoluție a conștiinței.

Culturile care au păstrat cunoașterea modului în care poți lucra cu energia lunară sunt foarte intuitive și percep viața mult mai profund, dincolo de logică și rațiune. Acestea urmăresc calendarul lunar și toate sărbătorile sunt legate de fazele lunii.

Ceea ce noi numim „puterea lunii” este o reflecție.

Percepția noastră despre viață este tot o reflecție. De aceea, conectarea cu puterea lunii este modul ideal prin care îți poți purifica percepția despre tine și despre tot ce te înconjoară.

În evoluția personală trecem diferite praguri ale experienței umane, dar cel mai important prag de trecut este pasul pe care îl facem dincolo de logică și rațiune.

La început totul pare logic și rațional în viață. Orientarea solară dă energie intelectului care „vede” tot ce este vizibil și logic. Nimic altceva nu există decât ceea ce este la vedere.

Atunci când vrei să afli mai multe despre tine ca spirit în manifestare, despre cauzalitatea vieții, folosești puterea lunii. Atunci când vrei sa afli adevărul despre tot ce am crezut că este logic să se întâmple și cumva viața a arătat altceva, folosești puterea lunii. Atunci când vrei să integrezi energia feminină, ori energia yin de profunzime, orientarea lunară este obligatorie. 

Până unde putem folosi Logica și Rațiunea

atributele intelectului acționează ca un cuțit. Sunt foarte precise și ai nevoie de o substanță vizibilă și solidă pentru a lucra cu aceste instrumente.

Logica și rațiunea, în cazul percepțiilor interioare despre viață va fi pusă deoparte pentru că nu poți să tai aerul cu un cuțit. Poți să încerci, dar vei obosi foarte repede și îți vei da seama că ai nevoie de alte instrumente.

Când soarele este sus pe cer totul este vizibil și clar. Atunci când luna este sus pe cer apare misterul cunoașterii dincolo de percepțiile obișnuite. Astfel, luna este expresia desăvârșită a Intuiției Pure.

Paragraful de mai sus este logic și rațional, dar este un fapt și nu un adevăr. Când vrei să afli adevărul, privești lucrurile altfel.

Reluând afirmația de mai sus la nivelul adevărului, când soarele este sus, ești orbit de lumina acestuia și nu mai vezi nimic decât un cer albastru. Când luna este sus, vezi cu adevărat cerul, ceilalți aștri, întregul cosmos.

Acesta este efectul energiei lunare asupra percepției noastre. Când luna urcă pe cer, instantaneu apar în percepția și în experiența noastră miliarde de lucruri despre care nu am fi crezut că ar exista dacă tot ce am fi văzut anterior ar fi fost doar un cer senin. Imaginează-ti acum puterea lunii când vrem să aflam lucruri despre noi și despre viață.

Cate minuni sunt ascunse de lumina cu care am fost învățați să vedem lucrurile!

Cum am putea să aducem în experiența noastră ceea ce doar bănuim sau am auzit că exista! Cum am percepe cerul nostru interior, pe unde trec atâtea gânduri, emoții, trăiri și stări dacă ar apărea luna în conștiința noastră!

De aceea, cele mai multe din transmisiile online speciale prin care ne conectam în direct cu studenții Academiei Psy Development, au loc de cele mai multe ori în timpul uneia din fazele principale ale lunii, efectele benefice asupra participanților fiind nenumărate.

Aceste demersuri fac parte din misiunea noastră de a readuce la nivel conștient importanța unei cunoașteri minunate, la care nu mai avem acces în era modernă.

O cunoaștere care poate fi de un ajutor inestimabil în rezolvarea multor probleme (stresul, anxietatea, dezechilibrele metabolice și hormonale etc.) la care nu mai găsim soluții eficiente pentru că am uitat adevărul din spatele ochilor.

În următoarele articole voi face tot posibilul să-ti transmit și ție aceste învățături prețioase pentru a beneficia din plin de puterea  lunii.

Vei putea afla lucruri minunate despre  legătura dintre Energia feminină și Puterea Lunii, informații pe care le poți folosi în viața de zi cu zi, energia lunară influențând fiecare aspect al vieții noastre.

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!