Educație Interioară

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni şi condiţii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia studenților regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului PSYDEVELOPMENT.

Site-ul este operat de societatea PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL, cu sediul in Bucuresti Sectorul 1, Str. Intrarea Rugulet, Nr.3, CAM.2, Etaj. 1, Ap.2, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/16367/2018.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori/Studenți”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.

Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Demersuri pozitive

Administratorul PSYDEVELOPMENT.RO face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

 

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal.

Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. 

PSYDEVELOPMENT nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii PSYDEVELOPMENT EDUCATION sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.

In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@psydevelopment.ro

 RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Prin crearea și utilizarea Contului, Studentul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Studentul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului.

Accept implicit

Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

Studentul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Acceptarea Termenilor și conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Disclaimer

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea produselor dupa livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării site-ului.

Sau utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru.

Exonerare de responsabilitate pentru conținut

Nu suntem responsabili pentru conținutului, datele, materialele sau informațiilor găsite pe site, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Mod functionare

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, Studentul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Comenzile efectuate pe site-ul psydevelopment.ro si toate site-urile conexe (ex: academia.psydevelopment.ro, masterymeditationretreats.com) sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. Accesul la cursurile, produsele digitale comandate se face prin intermediul unui e-mail primit pe adresa cu care studentul se inscrie in baza de date.

In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utlizatorul cumparator, devine Student Activ si primeste pe adresa de mail furnizata accesul la cursul achizitionat. Alternativ, utlizatorul poate trimite confirmarea de plata pe adresa info@psydevelopment.ro, iar inrolarea se va face mai rapid, in acest caz pe care il recomandam.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de produse, traininguri, cursuri, PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://mobilpay.ro/, partenerul PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL în procesarea acestor plăţi.

Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL  de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Returnarea investitiei

PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii pot achiziţiona produse digitale educationale sub forma de training-uri si cursuri online.

Fiecare produs are stipulata o clauza de returnare a investitiei in termen de 30 de zile de la achizItionarea acestuia. Returnarea investitiei in termen de 30 de zile are loc dupa ce studentul cumparator trimite o cerere prin mail la info@psydevelopment.ro  Dupa 30 de zile cumparatorul nu mai are dreptul de a cere returnarea investitiei.

Nota de informare privind protectia datelor personale                

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori.

Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai  PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: PSYDEVELOPMENT EDUCATION  SRL, cu sediul in Bucuresti Sectorul 1, Str. Intrarea Rugulet, Nr.3, CAM.2, Etaj. 1, Ap.2 sau prin e-mail la adresa de email: info@psydevelopment.ro

Limitarea răspunderii

PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul.

PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu.

Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe info@psydevelopment.ro

Solicitarea trebuie sa contina: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

 

Dispozitii finale

 

Acest site este deținut de către PSYDEVELOPMENT EDUCATION SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.

Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Promoțiile oferite de către PSYDEVELOPMENT EDUCATION care sunt anunțate pe site își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site.

Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului, dacă pe site nu se specifică altfel.

Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.

Prezenții Termeni și Condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site.

În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Articole recente

error: Conținut protejat!