Blog Psy Development

Umbra căutătorului de lumină!

umbra căutătorului de lumină

Când apare umbra căutătorului de lumină? Dacă nu ai încercat tot, la un moment dat încerci Calea spre Pace și Fericire.

Dacă ai încercat Tot, atunci te îndrepți spre Lumină, spre Adevăr. Doar că Atunci apare Umbra Ta, Umbra Cautătorului de Lumină.

Încerci de-a lungul timpului să trăiești așa cum se face, așa cum se spune, așa cum se știe, ori așa cum este scris.

Dar la un moment dat, realizezi că așa cum se face nu ți se potrivește, așa cum se spune nu este adevărat, așa cum se știe nu este bătut în cuie și așa cum este scris nu mai este de actualitate pentru tine.

Încerci să păstrezi aparențele dar te apucă disperarea. O disperare de a caută adevărul. De unde ai apărut? A cui ești de fapt? Ce cauți pe aici? Există vreun scop al existenței tale?

Nu mai dispera. Este atât de simplu. Ai apărut acum 5 mii de ani, ai fost pe Lună, te îndrepți spre Marte și între timp distrugi Pământul. 

Dar te uiți la tine. Te uiți în jur. Te uiți la cunoscuți și necunoscuți și nu-ți vine să crezi. Ești în pragul unei revelații.

O revelație pe care nu îndrăznești încă să o exprimi în totalitate. Te urmărește umbra căutătorului de lumină. Îți este frică și mai aștepți…uneori câțiva ani.

La un moment dat nu-ți mai pasă. Adevărul a lucrat în tine și explodează. Îl poți exprima lejer în cuvinte. Unii rămân să te asculte, alții fug mâncând pământul. Nu te supăra. Și tu ai fugit.

Ai fugit de Umbra ta, căutând Lumina.

Acum vezi printre stele întunericul și nu-ți mai este frică. Înțelegi miracolul existenței fără să-i mai cauți cusur.

umbra căutătorului de lumină

„Ne-am născut ca să trăim liberi şi fericiți. Doar că acest acest Adevăr nu este o concluzie. Este un proces continuu de realizare a naturii minții şi a spiritului. Este misiunea Ta şi a Mea de a ne redescoperi radăcinile.”

Dacă tot ceea ce ai citit mai sus face sens pentru tine, înseamnă că te-ai trezit.

Dacă te-ai trezit și nu mai poți adormi, atunci este posibil să suferi de iluminare sau de insomnie spirituală. 

Doar Tu poți afla Calea către Adevăr. Eu nu pot decât să-ți onorez trezirea cu un „Bună Dimineața pentru Totdeauna!”

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

​​​​​​​Ciprian Constantin Vlad este Fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development. Prin activitatea sa, a cumulat un număr impresionant de persoane care și-au transformat viața, prin metodele avansate de update personal și transformare interioară.

Articole recente

error: Content is protected !!