Educație Interioară

Umbra căutătorului de lumină!

umbra căutătorului de lumină și pace interioară

Când apare umbra căutătorului de lumină? Dacă nu ai încercat tot, la un moment dat încerci Calea spre Pace Interioară și Fericire.

Dacă ai încercat Tot, atunci te îndrepți spre Lumină, spre Adevăr. Doar că Atunci apare Umbra Ta, Umbra Căutătorului de Lumină.

Încerci de-a lungul timpului să trăiești așa cum se face, așa cum se spune, așa cum se știe, ori așa cum este scris.

Dar la un moment dat, realizezi că așa cum se face nu ți se potrivește, așa cum se spune nu este adevărat, așa cum se știe nu este bătut în cuie și așa cum este scris nu mai este de actualitate pentru tine.

Încerci să păstrezi aparențele dar te apucă disperarea. O disperare de a caută adevărul. De unde ai apărut? A cui ești de fapt? Ce cauți pe aici? Există vreun scop al existenței tale?

Nu mai dispera. Este atât de simplu. Ai apărut acum 5 mii de ani, ai fost pe Lună, te îndrepți spre Marte și între timp distrugi Pământul. 

Dar te uiți la tine. Te uiți în jur. Te uiți la cunoscuți și necunoscuți și nu-ți vine să crezi. Ești în pragul unei revelații.

O revelație pe care nu îndrăznești încă să o exprimi în totalitate. Te urmărește umbra căutătorului de lumină. Îți este frică și mai aștepți…uneori câțiva ani.

La un moment dat nu-ți mai pasă. Adevărul a lucrat în tine și explodează. Îl poți exprima lejer în cuvinte. Unii rămân să te asculte, alții fug mâncând pământul. Nu te supăra. Și tu ai fugit.

Ai fugit de Umbra ta, căutând Lumina.

Acum vezi printre stele întunericul și nu-ți mai este frică. Înțelegi miracolul existenței fără să-i mai cauți cusur.

umbra căutătorului de lumină

„Ne-am născut ca să trăim liberi și fericiți. Doar că acest acest Adevăr nu este o concluzie. Este un proces continuu de realizare a naturii minții şi a spiritului. Este misiunea Ta și a Mea de a ne redescoperi rădăcinile.”

Dacă tot ceea ce ai citit mai sus face sens pentru tine, înseamnă că te-ai trezit.

Dacă te-ai trezit și nu mai poți adormi, atunci este posibil să suferi de iluminare sau de insomnie spirituală. 

Doar Tu poți afla Calea către Adevăr și Pace Interioară. Eu nu pot decât să-ți onorez trezirea cu un „Bună Dimineața pentru Totdeauna!”

Facebook Comments

Ciprian Constantin Vlad

Ciprian Constantin Vlad este inițiatorul proiectului de educație Școala Pentru Suflet®, fondator și Master Trainer al Academiei Psy Development®. Activează de peste 20 de ani în domeniul educației, fiind cel care a introdus pentru prima dată conceptul de "Educație Interioară" în România, ca domeniu de studiu și de perfecționare a abilităților personale, într-un cadru instituționalizat și cu instrumente performante de lucru. Este autorul a peste 50 de cursuri și programe pentru transformare interioară, update personal și upgrade spiritual care au schimbat viață în mai bine la peste 300.000 de studenți.

Articole recente

error: Conținut protejat!